2021 08 - YGraver

ži(v)je
ži(v)je
Přejít na obsah
YG
ži(v)je!
Zdar a sílu na konci května!
Možná se vám zdá, že se tu nic neděje. Tak jo... Trochu máte pravdu. Snažím se totiž na jeden zátah plavat ve třech vodách a začínám se topit. Vlastně ve čtyřech vodách. První jsou Kuchyně Fanta, které jsou na první pohled skoro hotové, na ten druhý je to pořád velká bída. Další rybník, kde šlapu vodu, jsou Jen KLUCI. Tady jsem na tom o kousek líp, ale i zde je potřeba pořádně zabrat. Pak je tu YGraver. Tady bych řekl, že je to asi zatím nejslabší článek. Nicméně jsem zase po kouskách slepoval svůj archiv, který je i tak stále trestuhodně prázdný.
Ovšem přidal jsem v Kaleidoskopu staré fotky, a to se přece počítá. Pořád nevím, zda mám nebo nemám spustit to povídání o mě. Vím že Jardovi chybí, ale myslím si, že to už je až moc silné retro a navíc ho tajně podezřívám, že to stejně má stažené.
No a poslední tratí je …. Vlastně spíš než voda úplná bažina… A docela by mě zajímalo, jestli ji už Jarda našel :D
Tak všem hezký den. Stále platí mé zoufalé volání o pomoc ohledně WP, takže jestli tu jsou tuláci kteří ho chápou a zasvětí mě, jsem jedno veliké ucho. Jinak hezký víkend a v červnu zase třeba na skle nebo displeji 😉. A nebo na výletě!
Nazdárek!
Tak přátelé, už tuto sobotu zase na vlně Vlnobytí budu řádit já. Pak zkusím předat žezlo nadpozemsky krásné Míše a průměrně jedovatému Peťovi. A tomu se říká výzva!
Takže od čtrnácti hodin do dvacáté večrní Vlnobytí a od dvaceti nula nula do konce sobotních dnů Chaos s piráty  Cipem & Dalem na vlnách Vašeho / našeho rádia Calimeroclub. Já už se těším na Vas a doufám, že alespoň někdo na můj trapný dědečkovský humor... Váš YG
Ahoj!
Tak jsem se zase po delší době zasmál. Pokud znáte Michala Horáka, netřeba připomínat jeho nový singl. Pokud vám Michal zatím unikl, tak si zlepšete náladu novým "asociálním duetem" s Berenikou Suchánkovou.
Jinak se mi podařilo rozšířit archiv o písničky LP. Zatím chybí její nový podařený singl "one last time", ale doufám, že ne dlouho.
A taky jsem se začal trochu vrtat v záložce Kaleidoscop, ale zatím nečekejte žádné zázraky.
Tak přeji fajn sobotu a snad co nevidět zase na čtenou ;)
Ahoj parto,
tak první opravy na webu k obrazu mému jsou provedeny! Už mi můžete psát a možná Vám i odpovím. Navíc už funguje i vyhledávání v archivu. Tam možná do budoucna přidám i seznam keců z první stránky ;)
Zprovoznil jsem seznam písniček od SKYLINE, PEKAŘE, BASTILLE a dalších, které můžete (ale nemusíte) slyšet ve Vlnobytí rádia Calimeroclub. A pracuji na dalších.
Nejspíš tady nikdo o nic nezakopne, ale kdyby náhodou, těším se na zpětnou vazbu parto...

Váš YGraver
Tak jo vážení přátelé, kamarádi, posluchači.
Už je to tak, zase po delší pauze nepravidelně řádím na rádiu Calimeroclub. Pouštím si tam různý třesky plesky pro radost a když se náhodou nalodíte, tak si tu mojí krasojízdu můžete užít se mnou. Alespoň doufám....
Mimochodem, někde na tomhle webu najdete způsob, jak to moje "VLNOBYTÍ" ovlivnit. Tak se nebojte a hrdě do mě!

Nicméně tu postupně najdete i kousky střepů ze života okolo mojí maličkosti. Takže doufám, že udělám minimálně jednomu člověku radost, že Jaroušku ;) Navíc se konečně pokusím vytvořit seznam hudby o kterou si můžete do vysílaní rádia v přítomnosti napsat.
Tak snad to tu konečně začne žít ;)
Do té doby ale prosím o trpělivost...

Váš YGraver
Návrat na obsah